SARADNICKI SPORAZUM,By Morena Antic,ceo prevod

Go down

SARADNICKI SPORAZUM,By Morena Antic,ceo prevod

Komentar by Jasmina Vujinovic on Mon Jul 27, 2015 8:49 am

Sljedeće su uvjeti za sudjelovanje u SFI Marketing Group affiliate programu. "Affiliate"(suradnik) odnosi se na nas, a "SFI"se odnosi se na SFI Marketing Group, dio Carson Services, Inc., Lincoln, Nebraska, USA.

Kršenje bilo koje odredbe ovog sporazuma može dovesti do obustave ili raskida vašeg affiliate računa, uključujući oduzimanje buduće provizije. SFI također zadržava pravo poduzimanja pravne akcije protiv bilo kojeg suradnika koji krši odredbe ovog sporazuma.

SFI zadržava pravo izmjene ovog sporazuma prema potrebi, s vremena na vrijeme, a suradnik se slaže da će se svaka takva izmjena i dopuna primjenjivati na njega. Nastavak suradničkog statusa ili prihvaćanje prihoda ili bonusa će predstavljati prihvaćanje bilo koje od izmjena i dopuna.

1. Suradnik se slaže da je SFI affiliate neovisni ugovaratelj, a ne zaposlenik, agent, partner, zakonski zastupnik ili franšiza SFI-a. Suradnik se dodatno obvezuje da neće snositi nikakav dug, trošak, obveza na ime, za ili u ime SFI-a.

2. Suradnici moraju biti punoljetni po zakonima svoje države ili zemlje.

3. Sve suradničke prijave su podložne odobrenju SFI-a.

4. Suradnik pristaje primati SFI e-mailove, uključujući izvješća o prodaji, trening, biltene, plus poruke svog sponzora, kosponzora ili voditelja tima.

5. Kontakt informacije (e-mail adresa, broj telefona, adresa, itd) će biti proslijeđene vašem SFI sponzoru ( osobi koja vas je izravno ukljucila u SFI ili svojim oglašavanjem ostvarila vašu registraciju) i vašem SFI Co-sponzoru. Kontakt podaci nisu objavljeni nigdje drugdje.

6. Dozvoljen je najvise 1 (jedan) SFI suradnik po domaćinstvu. Osim toga, svaki SFI suradnik mora imati svoj vlastiti pristup Internetu putem svog vlastitog računala, tableta ili drugih mobilnih uređaja. Upravljanje svojim SFI poslovanjem koristeći računalo,tablet ili mobilni uređaj drugog suradnika, nije dopušteno.

7. Suradnik se slaže da će predstavljati SFI kompenzacijski plan i SFI proizvode i usluge kao što je navedeno na službenim SFI web stranicama. Suradnik NEĆE iznositi potencijalna primanja, zarade, proizvode ili usluge izvan onoga što je navedeno na službenim SFI web stranicama. Suradnik se dodatno obvezuje da NEĆE reproducirati, objavljivati, ili pokazivati zaradu u bilo kojem obliku, online ili offline, na bilo koji način.

8. Suradnik se obvezuje da neće javno omalovažavati SFI, ostale SFI suradnike, SFI proizvode, SFI kompenzacijski plan, zaposlenike SFI ili SFI samostalne ugovorne djelatnike. Suradnik razumije i prihvaća da podcjenjivanje može rezultirati neposrednom suspenzijom ili zatvaranjem suradničkog računa s gubitkom svih provizija u tijeku. Sve pritužbe ili nedoumica treba usmjeriti prema SFI uredima putem https://www.sfimg.com/Support/.

9. Suradnik se slaže da je registriranje novih članova kroz automatizirana strojna učlanjenja, ručni unos ili podizanje suradničkog ranga bez njihova odobrenja, strogo zabranjeno i da su to razlozi za suspenziju ili ukidanje računa. Suradnik dalje shvaća i prihvaća da se on / ona može isključivo prijaviti na svoj vlastiti nalog, i sve radnje poduzete pod krinkom drugog suradnika, uključujući uplate na račun drugog suradnika, strogo su zabranjene.

10. Suradnik je suglasan da ne koristi SPAM u promicanju SFI. SFI održava politiku nulte tolerancije prema slanju spama, uključujući, ali ne ograničavajući se na neželjene komercijalne e-pošte (UCE) (pr. pozivanje suradnika u druge poslove). Ovakve akcije mogu dovesti do trenutne suspenzije (obustave) ili raskida suradničkog odnosa s otkazom i moguće oduzimanja bilo kakvih neriješenih provizije. Suradnik će također time kršiti SFI suradnički sporazum i biti izložen pravnim akcijama, kao i biti odgovoran za bilo kakve financijske gubitke nastale SFI-u.

Za potrebe ovog sporazuma SPAM je definiran kao e-pošta, faksiranje ili kontaktiranje članova, skupno ili pojedinačno, kršenje svih anti spam i važećih zakone i propisa zemlje, države, županije i grada u kojem primatelj boravi. Suradnik je dužan istražiti i ponašati se u

skladu sa svim zakonima o neželjenoj komercijalnoj e-pošti. Prema zakonu SAD-a, nezakonito je "koristiti bilo koji telefon, fax, računalo ili drugi uređaj za slanje neželjenih reklama. To znači svaka e-mail poruka, kojoj je glavna svrha promicanje, izravno ili neizravno , prodaja ili drugačija distribucija robe ili usluga primatelju. " (CAN-SPAM zakon iz 2003.).

SFI dodatno definira kao Spam kontaktiranja o SFI-u, bilo koga, pojedinačno ili grupno,tko nije izričito zatražio informacije izravno od suradnika. Jedine iznimke od ovog pravila su:

A. Slanje SFI e-razglednica obitelji i prijateljima. Možete poslati do 10 e-razglednice dnevno.

B. Slanje na odgovarajuće opt-in mailing liste, gdje izvor šalje mailove na adrese,a vi ne koristite SFI Gateway URL. Međutim, budite vrlo oprezni pri odabiru kompanije koja nudi opt-in mailing liste! Korištenje bilo čega, osim uglednih izvora može generirati spam pritužbe protiv suradnika koje mogu rezultirati obustavom ili raskidom ugovora.

VAŽNO: Kao što se odnosi na korištenje odgovarajućih opt-in mailing lista kao što je gore opisano, suradnik razumije i prihvaća da je protuzakonito krivotvoriti zaglavlja na e-mailovima kao i ne uključiti valjanu funkcionalnu odjavnu vezu(link) u poslanim e-mailovima. Svaki suradnik za koga se otkrije daje mijenjao/prilagođavao (krivotvorio) zaglavlja,ili nije uključio važeći funkcionalni odjavni link (unsubscribe link) bit će odmah i trajno isključen iz SFI-a. Nadalje, ove aktivnosti mogu dovesti do trenutne obustave ili raskida suradničkog odnosa , zatvaranja naloga i mogućeg oduzimanja bilo kakvih neriješenih provizije. Suradnik će također time kršiti SFI affiliate sporazum i biti podložan pravnim sankcijama, kao i odgovoran za bilo kakve moguće financijske gubitke nastale SFI-u.

C Možete uključiti informacije o SFI u e-mail poruke na koje ste, putem narudžbe ili upita dobili pristanak primaoca, tako dugo dok je navedeno unaprijed da ćete im poslali potvrdu.

SFI također smatra da je bilo koji tip oglašavanja o SFI koji je objavljen "neželjeno"(tj. u neprimjerenim i neodgovarajucim grupama, forumima i sl.) na online prostorima (npr newsgrupe, chat sobe, itd) spam.

11. Suradnik je suglasan dati SFI-u svoju valjanu e-mail adresu nakon registracije. Suradnik razumije i prihvaća da je uporaba automatske e-mail adrese(autoresponder), također zabranjena.

12. Suradnik je isključivo odgovoran za e-mail poslan od strane suradnika korištenjem vlastitog, ne-SFI e-mail sustav. SFI zahtijeva od svih suradnika da trajno uklone svakoga tko se potuži ili zahtjeva da ga se ukloni iz suradničke mailing liste ili adresara. Ako SFI primi pritužbu od iste e-mail adrese kao prethodni prigovor koji je poslan više od tjedan dana nakon što je izvorna tužba podnesena, SFI zadržava pravo raskinuti vrijeđanje suradnika.

13. Suradnik je isključivo odgovoran za poštivanje svih odredbi u ovom ugovoru u odnosu na e-mail sadržaje poslane suradnicima koristeći SFI mailing sustava.

14. Suradnik prihvaća trenutni SFI kompenzacijski plan (www.sfimg.com/CompPlan) u cijelosti. SFI dalje zadržava pravo izmjene, promjene i / ili ažuriranja dijelova SFI kompenzacijskog plana ili SFI kompenzacijskog plana u cijelost, iz bilo kojeg razloga u bilo kojem trenutku, bez prethodne najave.

15. Iako SFI affiliate program nije ograničen na Sjedinjene Američke Države, sve uplate će se obračunavati u američkim dolarima. Suradnička provizije će se isplatiti čekom tvrtke i poslati mjesečno ili oko 10. za prethodni mjesec. Za pokrivanje SFI troškova obrade, SFI će odbiti $ 1 (jedan dolar). Ako je prodaja naknadno otkazana ili je iz nekog razloga izvršen povrat, ta će provizija biti odbijena od slijedećeg plaćanja. Najniža provizija koje će biti poslana je 8 $ (bez troškova obrade). Neke iznimke mogu biti primijenjene.

16. Suradnik koji želi promijeniti sponzora mora službeno odustati od SFI programa na najmanje šest mjeseci (opt out). Svi sponzorirani članovi i prethodni odnosi s drugim SFI suradnicima i članovima će biti poništeni u tom trenutku. Nakon razdoblja od šest mjeseci, suradnik se može ponovno uključiti u SFI kod sponzora po svom izboru. Ako se otkrije kršenje ovog pravila, sve pozicije osim izvorne će biti ukinute. Međutim, ako vaš sponzor napiše SFI podršci( support.sfimg.com )svoju odluku da vas dobrovoljno pušta, kao njegovog / njezinog osobno sponzoriranog suradnika, možete odabrati drugog sponzora. SFI zadržava pravo procjene svake situacije na individualnoj osnovi.

17. Suradnicima je strogo zabranjeno kontaktiranje SFI suradnika za ostale poslovne mogućnosti. Iako SFI nema nikakvih problema i ne zabranjuje suradnicima uključenje u druge poslovne mogućnosti izvan SFI-a, suradnik ne može i ne smije koristiti bilo koje SFI resurse ili funkcije (tj TeamMail, chat, PSA Mailer, CSAMailer, moj najbolji savjeti-My Best Tips, itd) radi promicanja neke druge poslovne mogućnosti ili za regrutiranje članova u druge poslove.

18. Suradnici će dobiti svoj "affiliate link," jedinstveni URL koji omogućuje SFI- u identificiranje posjetitelje suradničkih stranica kao suradnike tog člana. Posjetitelji prat ovaj jedinstveni URL, i prodaje se snimaju s odgovarajućim suradničkim ID brojem.Da bi primio proviziju, suradnik mora koristiti svoj affiliate link. URL može biti u različitim oblicima, kao banner, slike ili tekstualni link.

19. Kod promicanje SFI-a, proizvode i / ili usluge, poslovne prilike i proizvoda, usluga u tisku, digitalno, ili online, suradnik mora koristiti samo službene tekstualne oglase, bannera i druge odobrene reklame koje sadrže linkove do suradniku dodijeljenog jedinstvenog suradničkog URL. Preusmjeravanje URL smije se koristiti u online, digitalnim i tiskanim oglasima, tako dugo dok oni preusmjeravaju URL direktno na suradnički jedinstveni URL dodijeljen mu od SFI-a.

20. Suradnik je isključivo odgovoran za pravilno postavljanje suradničkog linka, što mu omogućava zarađivanje provizije.

21. SFI nije odgovoran za tehničke probleme, djelovanje trećih osoba ili druga događanja izvan naše razumne kontrole koji mogu privremeno poremetiti ili umanjiti uslugu.

22. SFI će uložiti sve realne napore kako bi pratili i isplatili provizije za sve prodaje koje se odnose na suradnika. Međutim, SFI nije odgovoran za tehničke probleme, djelovanje od strane trećih osoba ili drugih događaja izvan njihove razumne kontrole koji mogu privremeno poremetiti ili umanjiti tu sposobnost.

23. Radi zaštite privatnosti kupca, ako je to potrebno, SFI zadržava pravo uskratiti suradniku identifikacijske i kontakt informacije kupca.

24. SFI zadržava sva prava na svoj zaštitni znak (trademark) , ali ih suradnik može koristiti u skladu s ovim sporazumom. Suradniku je zabranjeno prikazati SFI logo, sliku, ili znak na bilo koji način koji moze biti neukusan, klevetati, ili pogrešno prikazati SFI.

25. Suradnik treba slijediti SFI smjernice za oglašavanje i obvezuje da neće pogrešno prikazivati SFI proizvode ili usluge. Suradnik se slaže da će koristiti samo od SFI-a odobrene oglase. Međutim, ako ste voditelj tima, vi možete poslati svoje oglase SFI-u,na odobrenje. Oni moraju biti odobreni, prije nego što ih mozete objaviti.

26. Suradnik razumije i prihvaća da zabranjena mjesta za reklamiranje SFI proizvode ili usluge uključuju: Web stranice koje promiču seksualno orjentirane materijale ili nasilje; stranice koje promiču rasnu diskriminaciju,diskriminaciju po spolu, vjeri, nacionalnom porjeklu i invaliditetu; stranice koje promiču ilegalne aktivnosti.

27. Suradniku nije dozvoljeno dodijeljivanje prava ili delegiranje dužnosti (npr. Prodaja ili ustupanje tima)prema ovom Ugovoru bez prethodne pisane suglasnosti SFI-a. Na zahtjev, SFI će obezbjediti suradnike smjernicama za prodaju, prijenos ili dodjeljivanje suradničkog SFI poslovanja.

28. SFI neće biti odgovoran za bilo kakvu neizravnu, slučajnu, posebnu ili posljedičnu štetu ili bilo kakav gubitak prihoda ili dobiti koji proizlaze iz ili u vezi s ovim Sporazumom ili programom, čak i ako je SFI bio upozoren na mogućnost takvih šteta. Ukupna SFI odgovornost koja proizlazi iz ili u vezi s ovim ugovorom ili programom ni u kojem slučaju neće premašiti ukupne provizije (plaćene ili koje treba platiti) na temelju ovog sporazuma.

29. Suradnik se obvezuje da neće predstavljati tuđe kreativne radova-u cijelosti ili djelomično-kao njegove vlastite, niti će sudjelovati u kršenju sporazuma o zaštiti autorskih prava iz bilo kojeg razloga. Takvi prekršaji mogu dovesti do suspenzije ili prestanka članstva.

30. Suradnik se slaze da Slanje suradničkih savjete, pitanja i odgovori na ASk SC, postovi na SFI forumu i bilo koje druge povratne informacije i sadržaji SFI Affiliate Centra, TripleClicks.com, pitanja podršci, ili bilo koja izravna komunikacija sa SFI korporacijskim uredom,svi takvi sadržaji postaju intelektualno vlasništvo SFI Marketing Grupe i uključuju dopuštenje za korištenje suradničkog imena, lika i sadržaja ili komentara, za trening

materijale, marketinška pomagala, u svrhu promidžbe, i bilo koje druge namjene SFI korporacija smatra potrebnim i poželjnim, bez daljnje obavijesti, plaćanja, priznavanja autorstva, itd, osim kada je to zakonom zabranjeno.

31. SFI ne daje nikakve garancije odnosu na affiliate program, osim kako je navedeno u ovom Ugovoru.

32. I SFI i suradnik zadržavaju pravo raskida ovog ugovora u bilo kojem trenutku. Trajanje ovog Sporazuma je za razdoblje od jedne godine od datuma ovoga Zakona, te će se automatski obnoviti svake godine bez daljnjeg čina stranaka, osim ako jedna od strana prekine ovaj Sporazum pisanom obavijesti drugoj. Ako dođe do prestanka suradničkog odnosa, nepodmirene provizije u trenutku prestanka bit će isplaćene u sljedećem plaćanju, tako dugo dok suradnik nije prekršio uvjete iz ovog sporazuma. Plaćanje konačne isplate provizije suradniku može se uskratiti u razumnom roku, kako bi se osiguralo da je iznos isplate točan .

33. U slučaju da se neka odredba ovog Sporazuma smatra nevaljanom ili neprovedivom, takva odredba će se reformirati samo u mjeri potrebnoj da bi postala provediva , a ostatak Sporazuma će i dalje vrijediti.

34. Suradnik razumije i prihvaća da, ako se ne prijavi u svoj suradnički Centar u roku od 45 dana, njegova opcija plaćanja će automatski biti postavljena na ("Accumulate my commissions"- "akumulirati moju proviziju.") Suradnik mora pristupiti Edit Commission Payment Info page - stranici za ažuriranje načina plaćanja i promijeniti ovu postavku natrag na željenu opciju. Imajte na umu da je prijavljivanje na bilo koji SFI nalog osim vlastitog strogo zabranjeno.

35. Suradnik razumije i prihvaća da će ,ako ne postigne Izvršni Affiliate (EA) status u bilo kojem trenutku tijekom kontinuiranog razdoblja od 6 mjeseci, izgubiti sve akumulirane provizije.

36. Suradnici koji se ne prijave tj. ne uđu na svoj nalog i SFI Affiliate Center godinu dana i nisu minimalno EA izgubit će svoj „suradnički paket“( sve PSA, PRM,CSA). Oni će, međutim, zadržati svoje TripleClicks članstvo na neodređeno vrijeme i njihovi izvorni SFI sponzori i dalje

će zaraditi proviziju na njihove kupovine. Kad je SFI "suradnički paket" oduzet, svi PSA i PRM tog bivšeg suradnika će se preliti do njegovog sponzora.

37. SFI ograničava suradniku korištenje jedne kreditne kartice na ograničen broj posebnih suradničkih računa.

38. SFI pažljivo prati razne aktivnosti suradnika na VP Ledgeru, To-Do Listi i drugim izvorima u cilju zaštite od prevara. Kršenja pravila će rezultirati suspenzijom suradnika ili trenutnim prestankom suradničkog odnosa.

39. Prijenos "suradničkog paketa": U slučaju smrti suradnika, SFI će nastaviti slanja provizije na način kako je izabrano na suradničkom računu. Na primjer, ako je suradnik izabrao da se njegova provizija šalje poštom ili čekom, suradnikovi zakonski nasljednici moraju osigurati da imaju zakonsko pravo unovčiti ček na ime na SFI računu. Međutim, preživjeli bračni partneri ili zakonski nasljednici također se mogu prijaviti na suradnički račun i napraviti potrebne prilagodbe imena na računu i ostalih informacija. VAŽNO: preživjeli bračni drug ili nasljednici moraju imati podatke o računu za prijavu. SFI neće dati te informacije. Imajte na umu da je, osim u ovom izuzetku, prijavljivanje u bilo koji SFI račun osim vlastitog strogo zabranjeno.

40. Prijavljivanje u bilo koji SFI račun, osim vlastitog je strogo zabranjeno.

41. Pružanje lažnih informacija o registraciji (primjerice,navođenje američke adrese, a zapravo žive u drugoj zemlji) rezultirat će ukidanjem i zatvaranjem korisničkog računa.

42. Suradnik se obvezuje da neće koristiti ili na bilo koji način, izravno ili neizravno upotrijebiti skripte, aplikacije ili druge usluge namijenjene za automatizaciju bilo kojeg djela affiliate odnosa (kao što su dnevne akcije i drugi zadaci za prikupljanje VP-a) SFI-a i njegovih poddjelova i podružnica ( TripleClicks, Eagar ZebraGames, Pricebenders Aukcije i slično), osim gdje je izričito navedeno kao dopušteno od strane SFI korporacije.

43. Ovaj ugovor će se voditi prema i tumačiti u skladu sa zakonima države Nebraske, osim ako zakoni države u kojoj boravi suradnik izričito zahtijevaju primjenu svojih zakona. Ovaj sporazum dodatno je uređen i usklađen sa zakonima Sjedinjenih Američkih Država.

ODRICANJE:

SFI se ovime odriče svih impliciranih jamstva za sve proizvode, robu ili usluge, uključujući implicirana jamstva o utrživosti i prikladnosti za određenu namjenu. Svi proizvodi, roba ili usluge pružaju se KAO TAKVI s obzirom na SFI. Svako jamstvo ili drugo pravno sredstvo koje nudi izvorni proizvođač ili stranka koja nudi svoje proizvode i usluge, ako ih ima, nudi samo određeni subjekt, a ne SFI.

SFI obveze i vaše obveze po ovom Ugovoru su samo i isključivo na način opisan i ograničen je ovdje. SFI ima odgovornost, na temelju ugovora,jamstva, objektivne odgovornosti ili drugih teorija,da osnova tužbenog zahtjeva ne smije prelaziti cijenu po jedinici robe, proizvoda ili usluga od kojih je navodni kvar ili oštećenje osnova tužbenog zahtjeva. Ni u kojem slučaju SFI neće biti odgovoran za bilo kakav gubitak profita, nemogućnost korištenja, ili druge neizravne, slučajne ili posljedične štete.

SFI prikazivanje svih proizvoda, robe ili usluga koje nude ili potječu od nekog drugog osim SFI (pr. proizvodi ECA trgovina) nisu preporuke, ne sadrže nikakav zahtjev ili predstavljanje proizvoda kao takvih,od strane SFI.. Svaka krajnja kupnja bilo kojeg proizvoda, robe ili usluge od SFI kompanije, podvrgnuta je zakonu države Nebraske, čiji zakon mora kontrolirati odnos stranaka.

Arbitraža:

Sve nesuglasice, sporovi ili zahtjevi između SFI i bilo koje druge osobe koji proizlaze iz / ili uključuju SFI poslovni odnos će biti riješeni obvezujućom arbitražom. Arbitraža će se provoditi u skladu s procedurama arbitraži Američkog Društva za arbitražu. Ovaj sporazum o arbitraži ne uzrokuje odricanje ili izmjenu prava bilo koje stranke na sudski postupak na sudu s prebivalištem u istoj sudskoj nadležnosti kao što je navedeno ovdje. Strane su suglasne da se takvo mjesto odredi kao izbor stranaka.

Arbitar će u postupku primjenjivati materijalno i proceduralno pravo države Nebrasca. Potražnja za arbitražom mora biti podnesena u pisanom obliku od oštećene strane u roku od 90 (devedeset) dana od događaja koji je doveo do potražnje. Arbitraža će se održati u Lincolnu, Nebraska.

Arbitražna snaga dodijele pravnog lijeka mora biti ograničena na monetarne štete. Želi li svaka strana tražiti donošenje privremene mjere ili druge nemonetarne olakšice, takvi zahtjevi moraju biti izvedeni isključivo u nadležnosti suda države Nebraska, županije Lancaster.

Arbitar će utvrditi postoji li prevladavajuća stranke i prevladavajućoj stranki će se dodijeliti samo takve naknade i troškovi, kako je dopušteno prema zakonu države Nebraske. Naknade za arbitra plaća se jednako za obje strane. Stranke razumiju i prihvaćaju da pristankom na arbitražu, oni odustaju od bilo kojih prava koja bi mogli ostvariti pred sucem ili porotom, s obzirom na sve probleme kojima podliježu arbitraže.

Ovaj Ugovor sadrži arbitražnu odredbu koja može biti nametnuta od strane stranaka.
avatar
Jasmina Vujinovic

Broj komentara : 11
Join date : 2015-07-25

Na vrh Go down

Na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu